Laitetaanko tässä ohjeessa kana fileet raakana uuniin?
Kommentit (17)
Tuolla ohjeen kommenteissa oli ohjeen tekijän vastaus, että laitetaan raakana.
Nimetön ttttt
15.9.2014 kello 12:45 Ilmoita asiaton viesti
Laitetaanko broilerisuikaleetkin raakana uuniin?
Anna Koekeittiöltä TTTTT
15.9.2014 kello 14:13 Ilmoita asiaton viesti
Hei, tässä ohjeessa broilerisuikaleet laitetaan vuokaan raakoina. Broileri kypsyy yhdessä muun vuoan kanssa uunissa.
Itse teen samankaltaista riisi-ohra paketin ohjeiden mukaan. Ja suikaleet ovat maustamattomia! Siinä ohjeessa käytetään riisi ohra sekoitusta ja sekaan persikkaa tai mandariinia. Mausteeksi laitan pelkkää currya. Namm!
Ohjeessa puhutaan kyllä SUIKALEISTA.... ja kyllä raaka laitetaan, siellähän ne kypsyy uunissa
Laitetaan, ihan varmasti kypsyy tunnin aikana.
Kivan tuntuinen ohje, kiitos kun laitoit jakoon.
Kyllä. Kanafileesuikaleet ohjeessa luki..
Senpä takia se kypsennysaika on tunti, että kana ehtii kypsyä. Enpä äkkiseltään muista yhtään reseptiä, jossa laitettaisiin kana kypsänä uuniin.
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]
Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.
[/quote]
Niin miksi nyt ei täydy.
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:21"]
Itse teen samankaltaista riisi-ohra paketin ohjeiden mukaan. Ja suikaleet ovat maustamattomia! Siinä ohjeessa käytetään riisi ohra sekoitusta ja sekaan persikkaa tai mandariinia. Mausteeksi laitan pelkkää currya. Namm!
[/quote]
paljonko riisiä ja,ohraa
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:37"]
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]
Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.
[/quote]
Niin miksi nyt ei täydy.
[/quote]
Ei kaikkea lihaa pidä ruskistaa ennen uuniin laittoa, riippuu ruuasta, mitä tehdään, harva kait kalankaan lihaa ensin ruskistaa, ja sitten laittaa uuniin, broiskun kohdalla samoin. Possua ja nautaakin voi tehdä uunissa ilman, että pitää ruskistaa ensin...
Reseptissä puhutaan marinoiduista broilerisuikaleista. Jos suikaleet ovat öljymarinadissa yön yli, se mureuttaa lihan, joten kypsyy kivasti tuon reseptin mukaan 1 h uunissa varsinkin kun ohjeessa tulee nestettä vielä siihen sekaan.
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:41"]
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 23:37"]
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 18:00"]
Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.
[/quote]
Niin miksi nyt ei täydy.
[/quote]
Ei kaikkea lihaa pidä ruskistaa ennen uuniin laittoa, riippuu ruuasta, mitä tehdään, harva kait kalankaan lihaa ensin ruskistaa, ja sitten laittaa uuniin, broiskun kohdalla samoin. Possua ja nautaakin voi tehdä uunissa ilman, että pitää ruskistaa ensin...
[/quote]
Palstalla juuri kaksi päivää sitten sanottiin että jos lihaa ei ennen uunia ruskista, se maistuu keitetyltä lihallta.
Makua ruskistaminen kyllä parantaa.
Aiemmin tällä palstalla oli keskustelua juuri siitä että liha täytyy ruskistaa etukäteen ennen uunia.