Makkara Stroganoff
Resepti; Paista sipulia kevyesti. Ota sivuun. Paista makkara, hieman sivuläskiä tai pekonia. Laita pannulle tomaattipurett ja tomaattimurska, sipulit joukkoon laita vettä ja buljonki , laakerin lehtä. suola pippuri ,aroomimauste ,soijaa tippa. Itse laitaan aina ranskalaisia yrttejä melkeen joka ruokaan. Anna kiehua , tarjoile riisin kanssa. Voit laittaa joukkoon kermaa tipan tai smetanaa tai creme fraichea. Maukasta.
Hyvää ruokahalua
Kommentit (17)
Vaniljakahvi
1 l täysmaitoa
0,75 l kylmää kahvia
Blå Band vähälaktoosinen Vanhan ajan Vaniljakastike 2x63g
jääpaloja
Vierailija kirjoitti:
Hullu juttu on että Ruotsissa makkara/ nakkistroganoff on se vakio, ja ovat hiukan ihmeissään että ”voiko stroganoffia tehdä myös kokolihasta?”
Ei ole vakio vaan tämän laitoin syystä että tämä on tosi hyvä perusresepti sekä lihalle ,että makkaralle.Sekä pastalle, Joukkoon voi liattaa vaikkapa lohta ja syödä spagetin kanssa.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hullu juttu on että Ruotsissa makkara/ nakkistroganoff on se vakio, ja ovat hiukan ihmeissään että ”voiko stroganoffia tehdä myös kokolihasta?”
Ei ole vakio vaan tämän laitoin syystä että tämä on tosi hyvä perusresepti sekä lihalle ,että makkaralle.Sekä pastalle, Joukkoon voi liattaa vaikkapa lohta ja syödä spagetin kanssa.
Joo, hyvältä näytti resepti. En minä sillä kommentoinut nakkistroganoffin kummallisuutta.
Stroganoff keitettyjen perunoiden kera, kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Stroganoff keitettyjen perunoiden kera, kiitos.
Se on makuasia. Ravintoloissa Ruotsissa tarjoillaan riisin kanssa.
Stroganov , venläinen hampaaton kreivi, antoi nimen tälle herkulle.
Vierailija kirjoitti:
Vaniljakahvi
1 l täysmaitoa
0,75 l kylmää kahvia
Blå Band vähälaktoosinen Vanhan ajan Vaniljakastike 2x63g
jääpaloja
Kuulostaa liian makealta.Ei minun maun mukaan.
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaniljakahvi
1 l täysmaitoa
0,75 l kylmää kahvia
Blå Band vähälaktoosinen Vanhan ajan Vaniljakastike 2x63g
jääpaloja
Kuulostaa liian makealta.Ei minun maun mukaan.
Miten sä voit sanoo liian makeaa, kun et oo maistanut. Normaalisti tohon määrään laitetaan 8 dl nestettä.
Makkarastroganoffiin ei kuulu tomaattimurska, mutta siihen kuulu suolakurkku. Ja keitetyt perunat.
Älkää nyt hitsi soikoon tänne alkako tumppaamaan mitään reseptejä. Niille on ihan omat paikkansa. Ja jokainen netissä kävijä löytää kyllä helposti piljuuna erilaista ohjetta jos haluaa. Kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Luulin, että tuo on jonkun nimi.
Tulin katsomaan onko täällä juttua toimittaja Marika Makaroffista.
Lihaisa pastori Pörköltti kirjoitti:
Älkää nyt hitsi soikoon tänne alkako tumppaamaan mitään reseptejä. Niille on ihan omat paikkansa. Ja jokainen netissä kävijä löytää kyllä helposti piljuuna erilaista ohjetta jos haluaa. Kiitos.
Kyllästynyt Cis naiseen ja kaikkeen viisi vuotta vanhaan jauhamiseen. Täällä suositaan vanhoja ikäviä ketjuja.
Tein juuri sisäpaistista stroganof ja muusia lisukkeeksi. Oli kyllä hyytävän hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Tein juuri sisäpaistista stroganof ja muusia lisukkeeksi. Oli kyllä hyytävän hyvää.
Muusa on kaiken A ja O.
Hullu juttu on että Ruotsissa makkara/ nakkistroganoff on se vakio, ja ovat hiukan ihmeissään että ”voiko stroganoffia tehdä myös kokolihasta?”