Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko porsaan sisäfileen ruskistaa tänään ja paistaa huomenna uunissa?

Vierailija
09.03.2021 |

Vai pitääkö kypsentää heti ruskistamisen jälkeen?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi.

Vierailija
2/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.

Ei ole paloina/pihveinä

Vierailija
4/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä järki tuossa on?

Vierailija
5/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.

Ei ole paloina/pihveinä

Googlaa ”veitsi” ja hae YouTubesta opetusvideo.

Vierailija
6/6 |
09.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei sisäfileetä hauduteta. Paisto pannulla kypsäksi ja valmis.

Ei ole paloina/pihveinä

Googlaa ”veitsi” ja hae YouTubesta opetusvideo.

Kiitos! Näytti mielenkiintoiselta ja menee kokeiluun! Nyt tällä kertaa aion kuitenkin paistaa uunissa kokonaisena 😌

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi yhdeksän