Millainen äippä käyttää mausteina grillimaustetta, aromisuolaa ja pizzamaustetta :D
Meinasin kuolla nauruun kun tuosta toisesta ketjusta luin.
Kommentit (15)
mutta eräs tietty grillausmauste on meidän perheen vakimauste
Olen työskennnellyt mm. edustuskokkina ennen näitä kotiäiti vuosia
Voin kuvitella ap:n tikahtumassa tylsyyteensä
Oregano, basilika, timjami samassa, ei lisättyä suolaa. Aromisuoloja ja broilerimasteita yms. En käytä.
aromisuolaa jauhelihakeittoon
pitsamaustetta.. no pitsaan.
Olen kahden lapsen yh, vakityössä ollut ns aina, asun rivarissa, koulutukseltani vain yo-merkonomi... mitä muuta haluat tietää?
Menkääs kurkkaamaan lempiravintolanne maustehyllyyn, voitte yllättyä ;)
Akateemisesti koulutettuja keskituloisia olemme.
Tai kasvisliemikuutioita? Pizzamaustehan onmvak. Yrttisekoitus, sitä voisin käyttää mutta pärjään kun laitan ne yrtit ihan erilissistä purkeista.
Menkääs kurkkaamaan lempiravintolanne maustehyllyyn, voitte yllättyä ;)
ostann aina pikku pussit mukaani kun käyn
timjamia, rosmariinia, korianteria vai olenko jäljessä? Kai sulla on jo Dukkah?
Saammeko jo mausteilla eroteltua toisemme? Minusta rasismi on tooosi ymmärrettävää tämmöisten kommenttien jälkeen, kun jo grillimauste saa jonkun hytkymään : D
En minäkään tykkää huiveista tai pippurista. Junttia!!
timjamia, rosmariinia, korianteria vai olenko jäljessä? Kai sulla on jo Dukkah?
Saammeko jo mausteilla eroteltua toisemme? Minusta rasismi on tooosi ymmärrettävää tämmöisten kommenttien jälkeen, kun jo grillimauste saa jonkun hytkymään : D
En minäkään tykkää huiveista tai pippurista. Junttia!!
antaa oikein hyvän maun moniin ruokiin, tosin en käyttäisi mitään knorria tai maggia kun niiden rasva on jäähtyessään kuvottavaa ruoan pinnalla. Vähäsuolainen herbamare on ok. Kasvissyojänä ei oikein lihaliemiä sun muita voi käyttää ja ihan liemenä, ei kuutiona, olis liian kallista käytössä. Muuten mausteet ihan suolaa, pippuria, sipulia, valkosipulia, etikoita, sitruunaa, yrttejä yleensä tuoreena jne. Ihan kunnon ravintolaruoassakin käytetään erilaisia liemiä ruoan pohjana, tiedoksi jos joku ei tiennyt.
Toki voisinhan tehdä sen sekoituksen itse, mutta miksi vaivautua kun saa valmiina. Se mitä ostan ei sisällä mitään arominvahventeita.
Ei meillä sitä joka ruokaan käytetä jos sitä erehdyit luulemaan.
t. yrttien kasvattaja itsekin
Mikä mättää, kun en ymmärrä hauskuutta? Halvat huvit joillakin ... *kateellinen*
En ymmärrä myöskään "suolaa suolan perään", kun meidän kaapissa olevista vain aromisuolassa on suolaa. Pizzamausteemme sisältää vain yrttiä, mutta on kieltämättä aika haastavaa löytää sellainen grillausmauste, jossa ei olisi lainkaan suolaa. Muuten tuossa on tavanomaisia mausteita, pippureita ja yrttejä.
Mausteen suolaisuus ei ole ongelma, kun silloin vastaavasti jätetään tavallinen suola pois.
Aromisuolan kulkeutumista meidän kaappiin ihmettelen itsekin, kun sitä ei juuri tarvita.
Aloittaja taisi unohtaa listastaan vielä perus-suolamausteemme lihaliemen. Miksi se ei glutamaattipommina naurata?
En ole koskaan käyttänyt enkä nähnyt muiden käyttävän. Mitä se siis on?
t. akateeminen nelikymppinen perheenäiti, joka harrastaa kokkailua
En ole koskaan käyttänyt enkä nähnyt muiden käyttävän. Mitä se siis on?
t. akateeminen nelikymppinen perheenäiti, joka harrastaa kokkailua
muuta kuin hakemassa... mustapippuria? Aika lähellä siinä olis :D
-sipulijauhe
-valkosipulijauhe
-grillimauste (tai paprika)
-mustapippuri
tabasco ja suola löytyy kans, ja se pizzamauste pizzaan ja spaghettiin.
Viiltäviä analyysejä anyone?